Предстоятель ПЦУ митрополит Епіфаній на своїй сторінці в Facebook привітав студентів із  святом. “Бажаю вам прагнути більшого за те, що ви вже знаєте, бачити більше, аніж видно. Будьте амбітними, не бійтеся мріяти, розправляйте крила й відкривайте для себе нові обрії, долайте нові вершини”, – зазначив митрополит.

“Пізнавайте, досліджуйте, відкривайте, радійте, спілкуйтеся – тут і зараз, з добром у серці й невтомною жагою до нових знань. І ніколи не забувайте, що найкращий ваш Друг і Порадник – це Господь, і для Нього немає нічого неможливого!

Ніколи не падайте духом! Не бійтеся запитувати, не лінуйтеся шукати, крокуйте сміливо вперед. Шукайте дорогу правди та міцно тримайтеся її, не робіть для себе кумирів, адже так повеліває Сам Господь; плекайте власну унікальну особистість, розкривайте неповторні таланти, даровані вам Господом, примножуйте своє, добре й корисне.

Так є, що не на всі «чому?» існують готові відповіді. Але те, чого не можуть пояснити люди, завжди може відкрити Господь. Хочете дізнатися – зверніться до Нього, відкрийте Слово Боже. Прислухайтеся до свого серця, до голосу совісті, адже Бог через них звертається до нас мовою любові.

Мрійте і дійте! Саме ваші сміливі ідеї, мрії й надії є тою необхідною рушійною силою, яка рухає вперед і вас, і нас. «Ви – сіль землі. Якщо ж сіль втратить силу, то чим зробиш її солоною?..» (Мф. 5: 13). Знаємо, що без солі життя на планеті неможливе. Без молоді немає майбутнього, без навчання немає прогресу. Тож – «Майте сіль у собі і майте мир між собою» (Мк. 9: 50).

Зі святом, дорогі студенти!” – йдеться в дописі предстоятеля ПЦУ.

Comments are closed.