Членство Спілки Української Молоді в Україні ініціює проведення акції “Сопричастя” на знак духовної єдності з тими поколіннями українців, які постраждали в часи Голодомору та терору. Про це йдеться на сайті УГКЦ.

Молодь пропонує вшанувати пам’ять про жертв Голодомору постом, молитвою і доброю справою.

“Аби зрозуміти — потрібно пережити, або, принаймні, спробувати це зробити. Саме це є одним iз завдань акції “Сопричастя”, покликаної вшанувати пам’ять жертв Голодомору шляхом посту, молитви та доброї справи”, – зазначають організатори.

Кожен, хто погодився взяти участь в цій акції, бере на себе добровільне зобов’язання посту впродовж 33 годин (з 7.00 27 листопада до 16.00 28 листопада). До участі в цьому заході запрошуються виключно особи, які досягли 18-річного віку й не мають медичних протипоказань щодо такого добровільного посту.

О 16 годині 28 листопада учасники акції духовно єднаються в спільній молитві за упокій душі невинно вбитих та померлих від голоду.

Також впродовж 33 годин участі в акції кожен її учасник може зробити добре діло, метою якого є допомога ближньому, який цього потребує. Кожен може самостійно вибирати, яке добре діло він зробить, чи куди спрямує своє пожертву.

Comments are closed.