Церква Gilead у Чикаго організувала свято під назвою “Свято пива наприкінці світу”, повідомляє 24Канал з посиланням на RNS. На вечірці перед початком Адвенту парафіяни отримали набори різдвяного пива замість традиційних святкових віночків.

Спеціально для цього вечора церква випустила власне пиво. Пляшки запакували у картонні коробки, по-святковому прикрашені свічками та зеленими стрічками.

“Ідея перетворення різдвяного вінка в коробку пива не суперечить переконанням нашої церкви та атмосфері 2020 року. Пиво допоможе людям відзначити кінець ще одного непростого тижня, наближення Адвенту та закінчення календарного року”, – розповів один із пасторів Gilead Вінс Амлін.

У наборах, які дарувала Gilead своїм парафіянам, було три пляшки подвійного IPA з апельсином та медом. Церква заздалегідь перейменувала напій та дала йому назву “Комфорт”. Четвертою пляшкою у різдвяній коробці став імперський стаут “Зміїне кодло”.

Місцеву пивоварню Burning Bush Brewery, яка допомогла церкві втілили цікавий задум у життя, заснував колишній пастор Брент Рашка. Його минуле відгукується у тому, що він робить зараз. Назви його напоїв часто мають релігійний нахил, наприклад: “Проповідь на солоді”, “Червоне море”, “Заборонений плід”.

Comments are closed.