12 грудня, напередодні святого Андрія, о 20.00  відбудеться відкриття Андріївської церкви після 12 років реставрації. Урочистості, з огляду на пандемію, відбудуться в онлайн-форматі, йдеться на сторінці музею “Андріївська церква” в Facebook.

“Оскільки Андріївська церква, як і сам стиль бароко, є уособленням радості життя, ми з нетерпінням чекали завершення реставраційних та ремонтних робіт тривалістю майже 12 років, щоб відчути як храм наповниться життям та прочинить свої двері. І цей день нарешті настане! 12 грудня, символічно напередодні дня святого Андрія, о 20.00 розкішний бароковой інтер’єр Андріївської церкви наповниться чарівною бароковою музикою. Зважаючи на сьогоднішню ситуацію, відкриття відбудеться в онлайн-форматі.

В онлайн концерті «Бароко крізь часи» у виконанні New Era Orchestra — одного з найкращих незалежних оркестрів України, прозвучать твори Вівальді, Баха, Березовського, Бортнянського.

Ми щиро дякуємо історикам, архітекторам, реставраторам, а також нашому дорогому партнеру — Національному заповіднику «Софія Київська» за можливість стати частиною цієї красивої і визначної для всіх нас події”, – зазначають музейники.

Comments are closed.