Поліція в Лондоні розігнала хрещення, на яке зібралися близько 30 вірян, порушивши правила ізоляції.

Як пише ІА Світогляд з посиланням на ES, 28-річний головний пастор церкви Angel Church Реган Кінг сказав, що він хотів провести хрещення всупереч обмеженням, пов’язаних з коронавірусом, тому що він «служив для більшого блага».

Після того, як поліція дізналася про недільне служіння, четверо офіцерів прибули до входу в будівлю Mount Zion Hall в Клеркенвелл, щоб не дати людям увійти.

Пастор Кінг зреагував на це так: «Нам сказали не проводити хрещення, і поліція почала перешкоджати людям заходити до церкви, тому ми вирішили вжити інших заходів. Спочатку тут було 20 осіб, а потім стало близько 30».

На запитання, чому він вирішив ігнорувати заходи проти Covid-19, Кінг відповів: «Тому що я вважаю, що ми служимо для більшого блага. Ми маємо більше благо, ніж будь-яке інше».

Поліція дозволила 15 людям залишитися в церкві, а ще 15 взяли участь у служінні надворі, поруч з церквою.

22-річний чоловік з Ламбета, який брав участь в богослужінні на відкритому повітрі, сказав: «Хоча обмеження дозволяють людям ходити в супермаркет за їжею, я думаю, що необхідно враховувати духовну їжу також». Він сказав, що під час служби прихожани молилися за «поліцію, пресу і людей, які хотіли закрити їхнє зібрання».

Comments are closed.