На початку травня єпархії Російської Православної Церкви оголосили про відкриття православних борцівських клубів в двох регіонах РФ, повідомляє newsru.com.

У Калінінградській єпархії РПЦ відзначили, що один такий клуб відкрився прямо у міському кафедральному соборі Христа Спасителя.

«Тут кожен бажаючий може пройти курс різних бойових технік і практик, таких як бокс, карате, рукопашний бій», – пояснюють в єпархії.

Клуб відкрився прямо у кафедральному соборі Христа Спасителя

А в Омську, тим часом, 6 травня з благословення митрополита Таврійського і Омського РПЦ Володимира відбулося відкриття Свято-Георгіївського борцівського клубу. Церемонія пройшла в Успенському соборі.

Як передає «ОмскРегіон», у цьому клубі борців готуватимуть до виступів на найвищому рівні, виховуватимуть духовно-морально, прививатимуть повагу до родини, суспільства й держави. Уточнюється, що спортсмени клубу будуть займатися греко-римською боротьбою.

Нагадаємо, РПЦ зараз вітає всі рішення російської влади – від воєнізованого послання президента Володимира Путіна до блокування Telegram.

Comments are closed.