Переможці Ліги чемпіонів – футболісти команди Реал (Мадрид), повернувшись на Батьківщину, розпочали своє святкування з візиту до мадридської катедри, пише CREDO.

Команда на чолі з керівником клубу Флорентіно Пересом і тренером Зінедіном Зіданом відвідали Кафедральний собор Мадрида.

Як зазначає видання, вони подякували Матері Божій за свою перемогу над англійським Ліверпулем.

Там їх прийняв місцевий єпископ Хесус Відаль.

На початку короткої урочистості Флорентіно Перес подякував своїм футболістам за тяжку працю.

«Ви показали, що завдяки колективній праці можна осягнути те, що багато хто вважав неможливим, тобто кубок Ліги чемпіонів тричі підряд», – сказав він.

Потім слово узяв єпископ Хесус Відаль. Він високо оцінив цей жест клубу, який свою перемогу вирішив присвятити Матері Божій з Альмудени. Єпископ звернувся до футболістів:

«Для багатьох молодих хлопців ви — авторитет. Ви приклад того, що наполегливо працювати варто. Молоді дуже треба таких прикладів! Ми разом можемо творити більш солідарний світ».

На завершення захисник Реалу Хесус Вальєхо прочитав Молитву вірних, а потім уся команда попрямувала до статуї Богородиці, де футболісти поставили свій кубок.

Нагадаємо, 26 травня в столиці України Києві відбувся фінал Ліги чемпіонів – найпрестижнішого футбольного клубного турніру світу. З рахунком 3:1 Реал (Мадрид) здолав англійський Ліверпуль.

Comments are closed.