Фахівцям Новосибірського обласного Управління федеральної служби судових приставів РФ вдалося розшукати боржника під час церковної служби. Як розповіли «РГ» в прес-службі відомства, 47-річний чоловік вирішив піти в монастир, однак в мирському житті заборгував колишній сім’ї близько 50 тисяч рублів.

За даними російських приставів, мешканець Новосибірську не має стабільного джерела доходів, однак це аж ніяк не звільняє його від відповідальності перед власною шестирічною дитиною.

Спочатку чоловіка намагалися застати вдома, але, за словами сусідів, він останнім часом з’являвся там дуже рідко. Пристави вирішили перевірити чутки, що чоловік знайшов притулок при монастирі.

Настоятель Михайло-Архангельського монастиря РПЦ в селі Козіха Ординського району підтвердив, що чоловік на добровільних засадах служить у церкві і готується піти в монастир.

Як повідомили в обласному управлінні ФССП, під час служби в церкві боржник зіткнувся з судовим приставом-виконавцем, який вручив йому попередження про можливе притягнення до адміністративної та кримінальної відповідальності, якщо той знову оступиться і проігнорує виплату аліментів.

Після розмови з приставом боржник перерахував в рахунок утримання дитини п’яту частину заборгованості, пообіцявши більше не забувати про виконання боргу перед колишньою сім’єю.

Comments are closed.