Отець Теодор Савелевич з Олесниці, Польща, винайшов незвичайний спосіб привертати людей до Бога – за допомогою шоу з мильними бульбашками, повідомляє CREDO з посиланням на видання Aleteia.

“Бульбашки притягують, і вони руйнують бар’єри. Частина глядачів зупиниться на зовнішньому. У когось із них залишаться позитивні згадки про священика. Але, за моїм досвідом, багато хто зацікавиться переданим змістом, а дехто попросить про сповідь або духовну розмову”, — розповів отець Теодор.

Його покликання до Бога зародилося ще в середній школі й було дуже сильним. “Я мав велике бажання з силою проголошувати Добру Новину. Показувати людям Христа стало для мене пристрастю. А потім з’явилася друга — мильні бульбашки, — яка виявилася продовженням першої”, – додав священик.

Саме перед вступом до семінарії він захопився створенням мильних бульбашок. Теодор багато практикувався, свої перші трюки він робив під час миття посуду.

[cmsmasters_row data_shortcode_id=”s3nea5d96j” data_padding_bottom_mobile_v=”0″ data_padding_top_mobile_v=”0″ data_padding_bottom_mobile_h=”0″ data_padding_top_mobile_h=”0″ data_padding_bottom_tablet=”0″ data_padding_top_tablet=”0″ data_padding_bottom_laptop=”0″ data_padding_top_laptop=”0″ data_padding_bottom=”50″ data_padding_top=”0″ data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_bg_size=”cover” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_position=”top center” data_color=”default” data_bot_style=”default” data_top_style=”default” data_padding_right=”3″ data_padding_left=”3″ data_width=”boxed”][cmsmasters_column data_width=”1/1″ data_shortcode_id=”dgftk89qfg” data_animation_delay=”0″ data_border_style=”default” data_bg_size=”cover” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_position=”top center”][cmsmasters_html shortcode_id=”4v0zimrkr”]PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNTYwIiBoZWlnaHQ9IjMxNSIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC9EZTFqUXctS0RjcyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIGFsbG93PSJhdXRvcGxheTsgZW5jcnlwdGVkLW1lZGlhIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+[/cmsmasters_html][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row]

“Я витратив багато часу на перегляд відео в інтернеті про створення дуже складних мильних конструкцій: бульбашки в бульбашці, торнадо в бульбашці або карусель із бульбашок. Я також бачив, що багато людей передають при цьому якийсь важливий для них зміст. Тоді у мене виникло запитання: “А може, таким чином говорити про Євангеліє?” — пригадав священик.

Однак, зазначив отець Теодор, бульбашки – це лише додаток до звичайних повсякденних завдань священика.

“У сучасному світі для передачі змісту потрібен носій, який приверне увагу. Щось, що не загубиться в потоці інших новин або пропозицій. Думаю, що моя пристрасть — це унікальний дар від Бога, завдяки якому я можу зацікавити тих, хто, можливо, ніколи не прийшов би до церкви”, — каже отець Теодор.

Comments are closed.