Папа Франциск закликав усіх вірних протягом жовтня щодня молитися на розарії за Церкву.

Про це йдеться в повідомленні Ватиканського прес-центру, опублікованому в суботу, 29 вересня 2018 року, пише Credo з посиланням на Vatican News.

“Святіший Отець вирішив запросити всіх вірних в усьому світі щодня молитися Розарій протягом усього марійного місяця жовтня і, таким чином, єднаючись як Божий люд у сопричасті й покаянні, просити Пречисту Діву Марію та Архангела Михаїла захистити Церкву від диявола, який завжди намагається відділити нас від Бога і розділити нас”, – йдеться у повідомленні.

Папа Франциск просить усіх вірних світу звертатися до Пречистої Діви Марії, промовляючи молитву “Під Твою милість”:

“Під Твою милість прибігаємо, Богородице Діво. Молитвами нашими в скорботах не погорди, а від бід визволи нас, єдина Чиста й Благословенна”.

Папа Римський висловив також прохання протягом усього місяця жовтня після молитви на розарії проказувати молитву до св.Архангела Михаїла, яку уклав папа Лев ХІІІ:

“Святий Архангеле Михаїле, борони нас у боротьбі проти підлості і пасток злого духа, будь нашою охороною. Нехай Бог приборкає його, просимо покірно. А Ти, Князю небесного війська, сатану та інших злих духів, котрі кружляють по світу, щоб погубити душі, міццю Божою кинь до пекла. Амінь”.

Comments are closed.