Папа Римський Франциск схвалив мобільний додаток-гру з елементами доповненої реальності та першим зареєструвався у ній.

Принцип роботи католицької гри схожий з інтерфейсом популярної мобільної гри Pokemon Go (укр. Покемон Го). Відмінність від попередника полягає в тому, що замість різнокольорових монстрів гравцям пропонується шукати й ловити біблійних персонажів.

Гра отримал аназву Follow Jesus Christ Go! (“Йди за Ісусом Христом”). Її розробила католицька організація Fundacion Ramon Pane, передає Благовест.

У Follow JC Go! присутній елемент доповненої реальності – події в грі мають прив’язку до об’єктів в реальному світі. При наведенні камери на об’єкт в реальному світі, гравці бачитимуть біблійних персонажів: Ісуса, Мойсея та інші пророків та святих.

Гравці мають пересуватися містом, орієнтуючись по карті, а гра відстежуватиме місце перебування користувача завдяки GPS. Мета гри — зібрати власну “Євангельську команду” (eTeam).

Гра також пропонує перерватися на молитву кожного разу, коли користувач проходить повз церкву.

Розробники втілили у Follow JC Go мультиплеер з груповими завданнями. Також всі гравці мають можливість відвідувати офлайн-зустрічі, які проводять віруючі ловці віртуальних апостолів.

Гра Follow JC Go була створена в рамках підготовки до Міжнародного дня молоді, католицького заходу, який пройде 22-27 січня 2019 року.

Гра безкоштовна і доступна для завантаження на iOS і Android. На жаль, поки вона доступна тільки іспанською мовою, але незабаром розробники обіцяють додати підтримку інших мов, в тому числі англійську.

Comments are closed.