У російській республіці Мордовія мисливець напідпитку помітив у лісі сліди кабана і вирішив його вполювати. Вони привели його до храму святих безсрібників Косми і Даміана в селі Мордовські Парки.

В пошуках дикої тварини, чоловік розбив вікно і проліз у храм. Проте, опинившись у святій будівлі, нетверезий мисливець змінив свої плани і вирішив забарикадуватися, пише Info RM.

Так, посеред коридору чоловік облаштував імпровізований вівтар, оточивши його іконами і свічками. Поруч розлив кагор і церковну олію, а на дверях намалював хрест.

Також мисливець знайшов у церкві рясу і одягнув її на себе. У ній він відкрив вогонь із рушниці по іконах і стінах. Коли на місце приїхав дільничний, він висунув вимогу: привезти його батьків і начальника поліції. Коли ті прибули, чоловік все одно відмовлявся виходити.

Переговори із горе-мисливцем тривали три години, а тоді чоловік викинув у вікно рушницю і вирішив стрибнути теж. Із собою він взяв гострий предмет із церкви, яким вдарив поліцейського.

Зараз вирішують питання про порушення кримінальної справи за кількома статтями. Священнослужителі сподіваються на проведення психіатричної експертизи стрільця.

Comments are closed.