У Росії протоієрей Андрій Ткачов вийшов до вірян у протигазі і пожартував про коронавірус, якого, на його думку, не існує.

Про це пише “Медуза”.

На ролику видно, як священник виходить до вірян у протигазі. Він хреститься, а тоді знімає засіб захисту. Люди через вигляд протоієрея зриваються на сміх. Він вважає, що коронавірус існує лише через медіа, які поширюють про нього інформацію.

“Щоб ви так іржали над цією бісівською гидотою усе життя! Все життя!” – заявляє чоловік.

Ролик з Ткачовим виклав в Instagram журналіст “Комсомольської правди” Роман Голованов, однак згодом відео зникло з його акаунта, передає ТСН.ua.

Як нагадує РІСУ, протоєрей Андрій Ткачов раніше душпастирював в Україні і був керівником Місіонерського відділу Київської єпархії РПЦвУ (УПЦ МП). 2014 року він втік до Росії і звідти став поливати брудом Революцію Гідності, українське військо, тодішніх керівників держави та загалом усю Україну.

“По-перше, Україна – ніяка не братська, я вам про це прямо і чесно кажу. На Україні живуть наші брати, але сама Україна з усією своєю свинською ідеологією, зі своїм бісівським менталітетом, побутовим сатанізмом ніяка не братська. Всі двадцять років після розділу Союзу вона була не братська, а ворожа до Росії країна”, – казав священник-утікач.

Comments are closed.