У храмі РПЦ в селі Говорово під Москвою розгорнулася ситуація на межі абсурду.

Настоятель місцевого храму отець Сергій (імена дійових осіб змінені, – ред.) святкував свій день народження. Батюшка вирішив, що відзначити можна і в святому місці, зібрав найближчих друзів на закриту вечірку прямо в церкві. Святкували вузьким колом – гість з міста Іван, товариш по селу Руслан та ще один служитель храму Кирило.

Компанія вживала алкогольні напої і засиділась до пізньої ночі. Згодом сп’янілі товариші вирішили трохи провітрити голову на свіжому повітрі. До території храму прилягає ставок, тож туди хмільні чоловіки і попрямували.

У якийсь момент один з товаришів, служитель храму Кирило, втратив нитку розмови і відсторонився від кампанії. Чоловік вирішив скупатися, проте роздягатися він не став, а стрибнув з містка у воду прямо в одязі. Стурбовані товариші стали гукати плавця, однак марно – чоловік не відповідав, а потім і зовсім зник з поверхні озера. Кидатися в озеро на допомогу Кирилу товариші не стали, ймовірно, побоюючись сп’яну не впоратися, і побігли дзвонити у поліцію.

“Вночі в поліцію надійшов дзвінок з храму в селі Говорово. На місце одразу ж було направлено групу рятувальників, які обстежили поверхню озера і не виявили жодних слідів зниклого Кирила. Тільки вранці, при світлі сонця, рятувальники змогли відшукати тіло потонулого чоловіка. Відомо, що загиблий Кирило – уродженець республіки Молдова, жив і працював у храмі більше трьох місяців, виконував підсобну роботу”, – розповіло KP.RU джерело в правоохоронних органах.

На цей час поліція проводить перевірку і встановлює всі деталі того, що сталося.

Comments are closed.