Синод Молдовської митрополії РПЦ попередив владу про те, що майбутнє щеплення від коронавірусу повинно бути добровільним.

Про це повідомляє Інтерфакс Релігія.

У своєму зверненні члени Синоду посилаються на “додаткову інформацію про прийдешнє введення чіпів в організм людини через вакцини”. Також в документі пишуть про небезпеку діяльності американського мільярдера Білла Гейтса для людства і ризик технологій 5G.

“Необхідно заявити, що вакцинація представляє небезпеку мікрочіпування або потрапляння в організм людини сторонніх пристроїв. Суспільство в багатьох європейських країнах протестує проти обов’язкового використання вакцин, особливо вакцини проти COVID-19, тому що воно розглядає їх як шлях для глобальної системи антихристів ввести мікрочіпи в тіла людей, щоб контролювати їх за допомогою технології 5G”, – наголошується в зверненні Синоду.

Згідно з документом, “Білл Гейтс вважається основною людиною, відповідальною за створення технології мікрочіпування за допомогою вакцини, яка вводить наночастинки в організм, які реагують на хвилі, що передаються технологією 5G, і дозволяють системі дистанційно керувати людьми”.

Раніше “інформація” про Гейтса, на яку посилається митрополія, була спростована в міжнародних ЗМІ, зауважує Credo Press. Мережі і технології 5G не тестують і не експлуатуються в Молдові. Про це повідомило Національне агентство з регулювання в області електронних комунікацій і інформаційних технологій (НАРЕКІТ), реагуючи на поширення недостовірної інформації з цього питання.

Раніше Синод Православної Церкви Молдови пригрозив прем’єру Йону Кіку, що перестане за нього молитися, якщо не будуть дозволені традиційні богослужіння в приміщеннях храмів.

У відповідь Кік закликав громадян країни “молитися за ясність розуму і здоров’я людей, в тому числі співробітників і служителів Церкви”. “Ця криза нагадує нам про те, як важливо відновити систему освіти в країні. В освіченому суспільстві такі “попередження” не з’являлися б”, – написав молдавський прем’єр у Facebook.

Він також закликав до милосердя і розуміння. “З кожним з нас може трапитися те, що наш розум виявиться затуманений силою інстинктів і спокус”, – пише Кіку.

Comments are closed.