Камерунський пастор, який стверджував, що він може вилікувати від коронавірусу, поклавши руки на хворого, сам помер від цієї хвороби.

Про це повідомляє Благовест-інфо з посиланням на Christian Today.

У 39-річного Франкліна Ндіфора було чимало шанувальників, які називали його «пророком», і коли пастор заявив, що здатний зцілювати від нової інфекції, до його церкви «Міжнародне служіння царств» збиралися безліч хворих.

Однак через тиждень після контактів з інфікованими пастор захворів сам. Хвороба протікала у важкій формі. Незабаром він помер.

Медики довго не могли потрапити в будинок Ндіфора в Дуале, щоб забрати його тіло, – біля дверей стовпилися його духовні чада, які сподівалися, що «пророк» воскресне. Зрештою пастора поховали  біля будинку.

«Це був пастор, який покладав руки на хворих і говорив, що він зцілює від COVID-19, – сказав один з послідовників Ндіфора. – Але якщо, той що стверджував, що здатний вилікувати від коронавірусу, сам помер, – що ж буде з іншими людьми, які хворіють COVID-19? »

Франкліну Ндіфору не була чужа й політика: у 2018 році він балотувався на пост президента Камеруну, посівши сьоме місце за кількістю голосів.

За даними сайту worldometers.info, станом на 21 травня в 26-мільйонному Камеруні було 3733 інфікованих коронавірусом, померли 146 осіб.

Comments are closed.