44-річна балерина Анастасія Волочкова влаштувала скандал у селі Дивеєве (Нижегородська область Росії), яке закрито на карантин через пандемію коронавірусу.

29 червня Волочкова манівцями пробралася до села і, порушивши обмежувальні заходи, згідно з якими мала перебувати у режимі самоізоляції 14 днів, намагалася потрапити до закритого Серафимо-Дивеєвського жіночого монастиря. Однак охорона не пустила балерину, передає Credo Press.

На місце приїхали співробітники поліції, причому на поліцейських були медичні маски, а на Волочковій – ні. Щодо балерини був складений протокол про адміністративне правопорушення. Підписувати протокол Волочкова відмовлялася, сперечалася і погрожувала правоохоронцям, розповідаючи, що вона живе у розкішному будинку, у неї є гроші і зв’язки. “Я своїм ім’ям все врегулюю!” – заявляла вона.

На запитання поліцейського про місце роботи Волочкова відповіла: “Країна. Росія. Прима-балерина всієї Русі!”

“Якби ви були мужиками нормальними, – заявила балерина, звертаючись до поліцейських, – ви б потиснули мені руку і сказали: “Анастасія, ви велика молодець!” А ви займаєтеся якоюсь… просто. Ти хочеш врегулювати процес? Я врегулюю його своїм ім’ям, хлопці! Своїм ім’ям. Тому що ви – не чоловіки”.

Поліцейські закликали поважати законодавство, а також присутніх, яким Волочкова хамила, проявляючи симптоми сп’яніння. “Та ви хто? Ви чмо останні! Ви хто взагалі? Г…но!” – відповідала артистка. Поліцейський нагадав про передбачену відповідальність за образу представників влади під час виконання обов’язків.

Comments are closed.