Фільм “Звичка”, у якому роль Ісуса виконала дочка Майкла Джексона Періс, обурив християн.

Як повідомляє Credo Press з посиланням на  “Лента.Ру”, на сайті Change.org з’явилася петиція, яка закликає зупинити поширення картини.

Хоча дата прем’єри картини поки не оголошена, відомо, що її знімання завершилися цієї весни. Уточнюється, що головну роль у фільмі грає актриса Белла Торн, яка раніше отримала порнопремію як режисер. Торн постає в образі тусовщиці, яка виявляється замішаною у небезпечній операції з наркотиками. Щоб уникнути неприємностей, вона маскується під Ісуса. Протягом фільму перед нею кілька разів з’являється Джексон в образі Ісуса Христа.

Глядачі припускають, що дочка співака не тільки зіграє “жіночу версію” Сина Божого, але ще й зобразить лесбіянку. Творці петиції назвали картину богохульною і закликали підвищити обізнаність “про це христианофобське сміття”. На цей час під зверненням підписалися 296 тисяч осіб.

Консервативна організація “One Million Moms” (“Мільйон матерів”) виклала на своєму сайті аналогічне звернення, закликавши скасувати вихід фільму. Члени організації заявили, що “блюзнірський фільм” висміює вірян.

Виконавчий продюсер “Звички” Касіян Елвес прокоментував скандал в своєму Twitter-акаунті. За його словами, в стрічці є момент, в якому героїні Торн приходить видіння її матері, одягненої як Ісус. Він назвав повною нісенітницею чутки про те, що Джексон зіграє лесбіянку.

Раніше у липні Періс Джексон розповіла про свою сексуальну орієнтацію і заявила, що ніколи не думала, що в кінцевому підсумку опиниться з чоловіком. Вона пояснила, що в минулому зустрічалася з великиою кількістю жінок.

Comments are closed.