Засновник Середньоуральського жіночого монастиря РПЦ, заборонений у служінні схиігумен Сергій Романов вимагає від Путіна скласти повноваження і передати їх йому.

В іншому випадку монах пригрозив Путіну розпочати “повномасштабну духовну війну”.

Про це схиігумен Сергій заявив у своєму відеозверненні, опублікованому на YouTube. Однак, через деякий час відео було видалене.

“Пропоную вам на міжнародному рівні президенту Росії Владіміру Владіміровічу Путіну передати повноваження мені – схиігумену Сєргію. В три дні я наведу порядок в Росії. Духовні сили в Росії є, про які ви навіть не підозрювали. Сили у нас є і в армії, і в флоті, і у всіх структурах, і в народах багатонаціональної Росії”, – цитує монаха Obozrevatel.

Чернець назвав Путіна і главу РПЦ, патріарха Кіріла ворогами Росії, які “свою плоть поставили вище вічного життя”. Сєргій заявив, що чекає їх на переговори.

“В іншому випадку я оголошую вам особисто і боговідступнику патріарху Гундяєву, і хабадникам на чолі з Берл Лазаром, які керують Росією, попередньо повномасштабну духовну війну. Будьте уважні: ані крові, ані майданів, ані революцій не буде. Даром отримав владу хазарський каганат. Як отримав, так і віддаси. Ще раз нагадую вам скласти свої повноваження. 20 років вам було дано термін показати, хто править Росією. Маю владу і сили заявити вам, пане президенте Росії Владімір Владіміровіч Путін: складіть свої повноваження. В іншому випадку ти зважений і знайдений легким і дні твої полічені. Чекаю вашого покаяння з патріархом Кірілом Гундяєвим”, – заявив Сєргій.

Comments are closed.