Відвідуючи під кінець червня пацієнтів у мексиканському шпиталі в Халіско, о.Хосе Луїс познайомився з хворою на COVID-19, яка побажала приступити до першого Святого Причастя.

Прийнявши її сповідь, священник вирішив сповнити це прохання передає CREDO.

“Це чудесне пережиття, бальзам любові для хворих”, – такими словами мексиканський священник Хосе Луїс Ґонсалес Сантоской описав на Facebook те, що сталося під кінець червня у шпиталі в Халіско (Мексика).

Ця подія розпалила його серце, коли світ довкола виглядав прибитим пандемією.

“Кілька тижнів тому, відвідуючи з групою священників пацієнтів лікарні в Халіско, я опинився у відділенні, де приймали хворих на коронавірус. Там я познайомився з літньою жінкою, якій запропонував сповідь. Вона відповіла, що не може цього зробити, оскільки через різні причини так і не приступила до Першого Причастя, але дуже цього прагне”, — сказав о.Хосе Луїс журналістові газети Desde la Fe.

Після короткої розмови з пацієнткою священник визнав, що її прагнення — щире і глибоке, і що вона має необхідне розпізнання у цій справі. Тому вони разом вирішили, що він повернеться до шпиталю за кілька днів, щоби хвора могла прийняти своє Перше Причастя.

Світлини цього дня, які о.Хосе Луїс виклав на ФБ, цілком промовисті.

Сам священник розповідає: “Після Причастя ми якусь хвилину розмовляли. Вона мені сказала: “Отче, я почуваюся такою спокійною, що прийняла Христа у серце”.

Це зворушливе свідчення сили цього Таїнства і надії, яку воно зрощує в кожному серці.

Comments are closed.