У Папській академії створено нове відділення, яке має на меті звільнити релігію від впливу злочинних організацій.

Про це повідомляє Credo.

У листі до Папської міжнародної магіологічної академії Святіший Отець схвалив створення нового відділення для дослідження кримінальних і мафіозних явищ, щоби «звільнити особу Марії від впливу злочинних організацій».

Серед прикладів збоченої духовності — випадки «поклонів» статуї Марії перед садибами босів-гангстерів під час різних процесій.

Особу Діви Марії часом використовують для поневолення людей, щоб їх цілковито собі підпорядкувати.

“Це не релігія, це забобон. Його творять злочинці, мафія. Релігію вони розуміють як дійсність, у якій навіть Бог їм підкоряється. Також і Марія підкорюється їхньому керівництву, кланяється перед їхніми домівками, кориться їхньому авторитету. Вони прагнуть будь-що переконати людей, що Бог по їхній стороні, а отже — використати релігійні почуття, щоб люди ставали невільниками”, – говорить о.Стефано Чеккін, голова Папської академії.

Нове відділення діятиме у співпраці з функціонерами державних служб, місцевого управління, кримінологами та військом. Його створено, щоб відповісти на діяльність тих, хто намагається використати релігійні почуття для злочинних цілей. Це різні маги та цілителі, які використовують людські проблеми заради свого заробітку.

Comments are closed.