Пастор каліфорнійської баптистської церкви Грейс Сан-Веллі Джон МакАртур подав позов проти влади Каліфорнії через обмеження богослужінь у зв’язку з пандемією коронавірусу.

Про це повідомляє christianpost.us.

81-річний пастор позивається проти губернатора Каліфорнії Гевіна Ньюсома, мера Лос-Анджелеса Еріка Гарсетті і генерального прокурора Каліфорнії Ксавьера Бесерра.

У позові зазначено, що учасникам протестів BLM (Black Lives Matter, “Життя чорних важливі” – інтернаціональний рух активістів, який виступає проти насильства щодо афроамериканців) дозволено масово виходити на вулиці, а церкви повинні залишатися закритими через побоювання, що богослужіння можуть викликати спалах COVID-19.  Пастор вважає це подвійними стандартами.

Минулого тижня була постанова судді, що церква Грейс може проводити богослужіння в приміщенні і не зобов’язана дотримуватися будь-яких обмежень на відвідування або заборони на спів.

При цьому суддя вимагає від людей, які відвідують церкву, носити маски та дотримуватися соціальної дистанції в приміщенні. Але це ще не фінальне рішення. Наступне слухання за позовом проти влади Каліфорнії призначене на 4 вересня.

Comments are closed.