У США випустять збірку біблійних історій, які розповідають самі головні герої, повідомляє Слово про Слово з посиланням на  invictory.com.

У християнському видавництві Group Publishing оголосили про те, що випуск 256-сторінкової книги “Eyewitness” (Очевидець) запланований на вересень цього року. Видання містить 39 біблійних історій.

За словами автора Джеффа Вайта, який працював над Біблією для дітей у 2017 році, багатьох дорослих сьогодні Біблія лякає. Він додав, що вони не знають, як її читати й розуміти. Зі свого книгою “Eyewitness” вони планують це виправити.

У книзі представлені основні біблійні історії зі Старого та Нового Завітів. Усі біблійні персонажі – від Адама і Єви до Мойсея, Естер та навіть самого Ісуса – розповідають свої власні історії зі своєї унікальної точки зору, пояснили автори.

До створення оригінальних ілюстрацій залучили 16 художників з усього світу, включаючи Грецію, Індонезію, Іспанію, Колумбію, Польщу, Бразилію, Канаду, Італію, Аргентину, Туреччину, Росію та Великобританію. Видавництво також запросило досвідчених редакторів біблійних навчальних програм і біблеїстів, щоб гарантувати, що кожна історія й інтерпретація уривка залишаються вірними Святому Письму.

Comments are closed.