Мусульманський бізнесмен пропонує по тисячі доларів кожному християнину, який перейде на іслам, і 6 тисяч — якщо це зробить уся сім’я. Свою пропозицію він записав на відео і виклав на ТікТок.

Про це повідомляє Credo.

Відео швидко стало дуже популярним. У мережі з’явилися ролики, в яких молоді мусульмани намовляють християн покинути свою віру.

Міан Кашіф Замір Чударі — пакистанський мусульманин-бізнесмен із текстильної промисловості. У відео він, із товстим золотим ланцюгом на шиї, каже: “Люди на ТікТоку вигадують для інших різні дурні виклики, а я маю серйозну пропозицію. Дам 200 тисяч рупій кожному християнинові, який перейде на іслам, а мільйон — якщо навернеться ціла сім’я. Прийміть іслам, який є найкращою релігією”, — каже бізнесмен.

Багатьох християн зачепив ролик Кашіфа, дехто звернувся до власників порталу з проханням видалити відео. На думку християн, така поведінка не повинна залишатися безкарною в Пакистані, де багато християн, індуїстів та сикхів живуть під загрозою насильства через свою віру.

Згадали також відео, що з’явилося на ТікТоку наприкінці липня. У тому запису кілька молодих мусульман намагаються примусити християнина прийняти іслам. Коли ж той відмовився, мусульмани почали загрожувати йому смертю.

“Цих людей повинна відшукати поліція і притягнути до відповідальності. Ми, християни, дуже слабкі на цих теренах, і не так багаті, як Міан, потребуємо допомоги, зате наша віра сильна”, — сказала Маріам Кашіф Ентоні, захисниця прав людини, вчителька з Карачі.

Comments are closed.