Одіозний священник Сєргій (Романов), якого нещодавно депутат Держдуми і екс-прокурорка Наталія Поклонська називала своїм духівником, розповів про її “розпусту й перелюб”, які “благословляє РПЦ”.

Схиігумен опублікував 7 вересня заяву з викриттям “єресей і неправд” РПЦ. Текст документа поширив в соціальній мережі фактичний прес-секретар “старця” Всеволод Могучєв, повідомляє CredoPress.

За словами о. Сергія, Московська Патріархія і значна частина її пастви давно загрузли в єресі і розпусті. Як приклад він наводить випадок з депутатом Держдуми РФ Наталією Поклонською, у якої він був духівником.

“Після перелюбу Наталії Поклонської з Іваном Соловйовим при живому чоловікові Андрієві Красильникову і реєстрації їх розпусти в органах РАГС вона отримала дозвіл на ще більше беззаконня – проголошення чину вінчання над перелюбниками”, – каже о. Сєргій.

Розпуста Поклонської, як зазначив колишній її духівник в своєму листі на ім’я митрополита Єкатеринбурзького і Верхотурського РПЦ Кирила (Наконечного), був навіть трансльований на церковному телеканалі “Спас” – “в приклад православним християнам”. На його думку, аналогічних прикладів наруги над таїнством шлюбу в РПЦ безліч.

Comments are closed.