Джим Кавізел – актор, який зіграв роль Ісуса у культовому фільмі Мела Гібсона “Страсті Христові”,  розповів про новий фільм-продовження.

Про це повідомляє Слово про слово з посиланням на CBN News.

Джим Кавізел розповів, що Мел Гібсон надіслав йому сценарій фільму, який називається: “Страсті Христові: Воскресіння”. “Це буде грандіозний фільм у світовій історії”, – зазначив актор.

Продовження, яке буде зосереджене на воскресінні Христа, продовжиться на тому епізоді, де закінчився перший фільм: Ісус воскрес після розп’яття.

У 2004 році фільм “Страсті Христові” зібрав у всьому світі 612 мільйонів доларів при бюджеті виробництва у 30 мільйонів доларів. Це був найкасовіший фільм із рейтингом R (діти до 17 років допускаються до перегляду в супроводі батьків) у Північній Америці.

Кавізел пояснив, що його акторська кар’єра зробила унікальний поворот після того, як він зіграв роль Ісуса у “Страстях Христових”.

На початку цього року Кавізел заявив Fox News, що сьогодні фільми, що базуються на вірі, є надзвичайно важливими,  хоча таких дуже мало. “Ви побачите супермена. Але ви не побачите Ісуса … Я повинен зіграти найбільшого супергероя, який коли-небудь був”, – зазначив актор.

Потенційна дата виходу продовження  – березень 2021 року.

Comments are closed.