Поліція штату Одіші, Індія, стверджує, що смерть в результаті забивання камінням 16-річного підлітка була викликана не його наверненням до християнства, а тим, що батько хлопчика, пастор, був чаклуном.

Поліція стверджує, що дії пастора нібито стали причиною смерті 16 жителів села, повідомляє invictory.com з посиланням на “Голос мучеників-Корея”.

Ця заява є новим поворотом у справі, яка привернула увагу християн з усього світу.

“Штат Одіші, раніше Орісса, довгий час був осередком насильства щодо християн.   Дванадцять років тому понад 100 християн було вбито і 300 церков були зруйновані в результаті громадянської кампанії по зміцненню індуїстського націоналізму і посилення недовіри до християн. Більшість осіб, які брали участь в актах насильства, або не були арештовані, або були виправдані в суді. Тепер поліція намагається безпідставно звинуватити в смерті Самару Мадкамі його батька, замість того щоб визнати посилення насильства щодо християн. Важливо, щоб громадськість, і особливо християни в усьому світі, знали про цю схему перекладання провини, тому що вона може призвести до швидкої ескалації насильства, яке відбулося в Одіші дванадцять років тому”, – каже представник організації “Голос мучеників-Корея” доктор Хен Сук Фолі.

Батько і сестри Самару Мадкамі

Як раніше повідомляв “Голос мучеників-Корея”, 4 червня 2020 року Самару Мадкамі, 16- річний підліток із села Кендукуда, район Малкангірі, штат Одіші, Індія, був на смерть забитий каменями індуїстськими бойовиками за його навернення до християнства. Його тіло розчленували й закопали.

Comments are closed.