У Ватикані відкрили оновлену “папську аптеку”, яку обладнали трьома роботами для швидшого обслуговування клієнтів.

Про це повідомляє Credo.

За її реструктуризацію взялися 2017 року. Потрібно було реорганізувати склади, розширити продаж і прискорити обслуговування клієнтів. Завдяки трьом роботам і шести входам до фармацевтів, а також завдяки інтернет-замовленням отримання ліків відбувається швидше, ніж у попередні роки, повідомляє Vatican News.

На час ремонту славетну аптеку, якій минулого року виповнилося 145, перенесли до тимчасового збірного приміщення-контейнера, встановленого по вул.Делла Поста, позаду історичної будівлі.

Ремонт планувалося завершити у травні, про це говорив головний менеджер “папської аптеки” Фабіо Іпполіті, однак він уже в січні зазначив — “якщо не буде непередбачених подій”. Попри кризу пандемії, яку було неможливо передбачити, ремонт в аптеці таки завершили. Було оновлено не тільки стелю, підлогу, освітлення, але насамперед організовано ще чотири вікна видачі, з установленням роботів Bd Rowa, яким на обслуговування клієнта, від отримання запиту до знайдення препарату, потрібно усього 8 секунд.

Незабаром Ватиканська аптека відзначатиме 150 років свого служіння. Тут обслуговують не тільки тих, хто мешкає за Бронзовими ворітьми, але й мешканців Рима та всіх, хто потребує ліків, особливо ж таких, які тяжко відшукати, бо вони потрібні при особливих і рідкісних захворюваннях. Цю аптеку щодня відвідують до 2 тисяч людей з усього світу.

“Це “папська аптека”, — каже директор, брат Томас Бініш Мулакал, який належить до ордену госпітальєрів св.Йоана Божого. — Ми, які тут працюємо, разом із моїми співбратами, перебуваємо на служінні Святішому Отцю, віддаючи себе в розпорядження наших клієнтів. Із його підтримкою ми прагнемо задовольнити їхні потреби у царині здоров’я. Хочемо дати ліки, які дозволять хворим пройти правильне лікування, у відповідний час та спосіб. Якщо ми даємо їм потрібну продукцію відповідної вартості, то ми — на шляху виконання заповіді любові до ближнього”.

Comments are closed.