У Росії члени секти “Верховний суд СРСР” замовили вбивство релігійного лідера у Краснодарі, що на Кубані.

Співробітники поліції попередили замовне вбивство, саме коли представники секти шукали кілера, повідомляє Інтерфакс-Релігія з посиланням на ЗМІ. Як винагороду організатори злочину обіцяли виконавцю високий статус у своєму русі.

За даними ЗМІ, “громадяни СРСР” мали намір вбити главу місцевої організації Федерації єврейських громад Росії.

Релігієзнавець Роман Силантьєв пояснив, що організація “Верховний суд СРСР” є одним з найбільш агресивних напрямків секти некрокомуністів.

“Її лідер, Марина Меліхова-Мещерякова, відьма за професією, від весни цього року перебуває під вартою. Їй пред’явлено обвинувачення за частиною 2 статті 280 КК (публічні заклики до здійснення екстремістської діяльності), в тому числі за заклики до насильства щодо єврейської громади Краснодара”, – сказав Силантьєв.

Крім того, за його інформацією, ця секта несе відповідальність за масові заворушення у Північній Осетії у період карантину і розсилає “судові рішення”, в яких називає Російську Федерацію терористичною державою.

“Гроші вони заробляють за допомогою” обнулення “кредитів і продажу” радянських “документів. Заохотити кілера вони збиралися посадою” радянського “міністра або навіть”глави КДБ”, – сказав Силантьєв.

За його словами, “на цей час члени секти блокуються з адептами колишнього схимонаха Сергія (в миру Миколи) Романова на грунті ненависті до хасидського руху “Хабад”.

Comments are closed.