Суд в Волковиську (Гродненська область Білорусі) визнав винним і виніс попередження священнику БПЦ МП Олександрові Богдану. Його звинуватили в участі в несанкціонованому заході.

Як передає “Euroradio.fm“, вся “вина” Богдана полягає в тому, що він поклав квіти до музею Багратіона в пам’ять про директора Костянтина Шишмакова. 29-річний Шишмаков відмовився підписувати сфальсифікований протокол на виборах 9 серпня. Після цього він зник, а через кілька днів його знайшли мертвим.

Сегодня в Волковыске состоялся суд над священником Александр Богдан. Его обвиняли в том, что он якобы участвовал в…

Опубліковано Dzmitry Pavlioukevich Середа, 30 вересня 2020 р.

Священика також звинувачували в тому, що він нібито вигукував якісь гасла. “Я знаю о. Олександра з семінарії. Я жив з ним в одній кімнаті. Він ніколи цього не робитиме. Ця людина – справжній християнин. Весь Волковиськ його знає як місіонера, який проповідував тільки Євангеліє. Бомжам, ув’язненим, які звільнилися, наркоманам, алкоголікам. Не для разової новинний картинки, а на протязі багатьох років. Без фінансової підтримки. Твердо, наполегливо, методично. Я не можу, як він. Він може “, – прокоментував суд над священником диякон Димитрій Павлюкевич.

Суд над православным священником о. Александром Богданом из Волковыска состоялся. Административное наказание, которое…

Опубліковано Natallia Vasilevich Середа, 30 вересня 2020 р.

“Попередження – це найлегша форма адміністративного стягнення. Але в майбутньому вона може стати підставою для більш жорсткого покарання”, – прокоментувала цей суд православна активістка Наталя Василевич.

Comments are closed.