Відомий італійський співак Андреа Бочеллі незабаром випустить новий альбом Believe (“Вірити”), який наповнений християнськими почуттями.

Співак оголосив, що його новий запис побачить світ 13 листопада 2020 року, повідомляє Credo.

Бочеллі пояснив, що концепція Believe ґрунтується  на трьох словах: віра, надія, любов.

“Це три теологічні чесноти християнства. Але, незалежно від будь-яких релігійних переконань, це також три незвичайні ключі, які приводять до відчуття сенсу і реалізованості в житті кожного з нас”, — сказав співак.

Серед інших до альбому ввійшли написані самим Бочеллі версії Ave Maria i Padre Nostro. Також альбом включає пісню Amazing Grace, записану разом з американською блюграс співачкою Елісон Краус. До альбому увійшли і два твори, записані разом з італійською оперною співачкою Чечилією Бартолі, раніше непублікований твір Енніо Морріконе й композиція Gratia plena із саундтреку останнього фільму про Фатімські об’явлення.

Бочеллі, практикуючий католик, продав понад 90 млн своїх альбомів в усьому світі. Цього року в неділю Воскресіння він заспівав у порожньому Міланському соборі — найбільшому храмі Італії. Всесвітньовідомий тенор виконав кілька релігійних творів. Після виступу він висловив сподівання, що концерт був нагодою для спільної молитви через музику. Трансляцію події подивилися понад 2,8млн глядачів.

Фонд Андреа Бочеллі зібрав за останні місяці велику суму для підтримки лікарень,  у яких перебувають хворі на короновірус.

Comments are closed.