В американському місті Новий Орлеан, штат Луїзіана, священник зайнявся жорстким сексом з двома домінатрікс на вівтарі католицької церкви Святих Петра і Павла.

Про це повідомляє New York Post.

Інцидент стався ще 30 вересня. Один з перехожих звернув увагу, що в церкві в пізній час горить світло. Заглянувши всередину, він побачив, як напівоголений священник займається сексом з двома жінками в корсетах і туфлях на високих підборах.

На вівтарі було встановлено сценічне освітлення і лежали секс-іграшки. Все це записувалося на відео. Не довго думаючи, очевидець зняв вакханалію на свій мобільний телефон і звернувся до поліції.

Служителем церкви виявився Тревіс Кларк, а його партнерками – 41-річна Мінді Діксон і 23-річна Меліса Ченг. Їх усіх заарештували і звинуватили в непристойній поведінці.

За даними поліції, вони займалися сексом за обопільною згодою.

В ході розслідування з’ясувалося, що Діксон, що працює порноактрисою, за день до інциденту написала в соцмережах, що їде в Новий Орлеан, щоб зустрітися зі ще однією домінатрікс і «осквернити будинок Божий». Після арешту Кларка відсторонили від служіння в церкві.

Comments are closed.