Справа проти настоятеля і дзвонаря храму РПЦ в Єврейській автономній області, які звинувачуються в тому, що за 12 років розбестили 53 хлопчиків, нарешті відправлено в суд, повідомив 4 березня РІА “Новости” джерело в силових структурах. Про завершення розслідування справи те ж джерело повідомило агентству в кінці грудня, повідомляє Credo.Press.

“Кримінальну справу про розбещення 53 хлопчиків скеровано до суду. Прокуратура звинувачення підтримала”, – розповів він.

За словами співрозмовника агентства, в СК в листопаді 2019 року звернулася мешканка ЄАО з проханням перевірити 39-річного настоятеля храму святого пророка Іллі села Амурзет Жовтневого району ієромонаха Спиридона (Юрія Абрамова) на предмет розтління хлопчиків у віці від 12 до 16 років. Після затримання у священника пройшов обшук, силовики вилучили колекцію предметів сексуального призначення. За версією слідства, ґвалтувати дітей священнослужителю допомагав його помічник – 26-річний дзвонар Сергій Моос.

Абрамов і Моос знаходяться під вартою з моменту затримання.

Як повідомляла РП, у Росії настоятеля і дзвонаря храму РПЦ звинувачують у розбещенні хлопчиків. Постраждалі – підлітки віком 12-16 років.

 

Comments are closed.