У п’ятницю та неділю, 2 й 4 квітня, суспільні телеканали UA: ПЕРШИЙ, UA: КУЛЬТУРА та UA: КРИМ транслюватимуть Великодні богослужіння з Ватикану. Про це повідомляє Суспільне.

П’ятниця, 2 квітня:

о 22:00 суспільні телеканали UA: ПЕРШИЙ та UA: КРИМ покажуть пряму трансляцію з Ватикану Хресної дороги за участю Папи Франциска; суспільний телеканал UA:КУЛЬТУРА покаже богослужіння у записі о 23:50.

Неділя, 4 квітня:

об 11:00 на телеканалах UA: КУЛЬТУРА та UA: КРИМ розпочнеться трансляція Меси під проводом Папи Франциска у Ватикані;

о 13:00 на телеканалах UA: ПЕРШИЙ та UA: КРИМ відбудеться трансляція Великоднього послання та Апостольського Благословення для Рима і цілого світу Urbi et Orbi Папи Франциска.

Також 4 квітня о 8:00 телеканал UA: ПЕРШИЙ транслюватиме Великодню Святу Месу Римсько-Католицької Церкви в Україні.

Як повідомляє Департамент інформації УГКЦ, «Живе ТБ» пропонує своїм глядачам трансляції Великодніх богослужінь з Ватикану з синхронним перекладом українською мовою. Синхронний переклад у студії «Живого ТБ» здійснюватиме о. Віталій Храбатин, референт Пасторально-міграційного відділу УГКЦ.

2 квітня, у п’ятницю, о 19.00 транслюватимуть Літургію Христових страстей. О 22:00 – Хресна дорога з Папою Франциском перед базилікою Святого Петра.

У неділю, 4 квітня, об 11.00 – Літургія Воскресіння Христового, Пасхальне  благословення «Місту і світу» (Urbi et Orbi).

Comments are closed.