Російська православна церква в Україні готує другий великодній терористичний акт. Про це у Facebook написав військово-політичний оглядач Олександр Коваленко.

«Скучили за бактеріологічними тероризмом від РПЦвУ? А вони вже повним ходом готують другий великодній терористичний акт, який може виявитися на порядок ефективніше того, що ми могли спостерігати в 2020 році. Так, керуючий справами Московського патріархату в Україні митрополит Антоній (Паканич) заявив, що “на парафіях немає критичної ситуації з поширенням коронавірусу”, а в Києві немає критичної ситуації з Covid-19», – написав Коваленко.

Свято-Введенська церква (УПЦ МП), Великдень 2020 року / Бабель

Він зазначив, що таким чином, парафіяни РПЦвУ, зберуться всі дружно за ручки і рушать на Великдень порушувати дистанцію і не дотримуватися елементарних вимог протиепідеміологічного захисту, щоб потім, в громадському транспорті, на роботі, в черзі в супермаркеті, поширювати зароблену в храмах РПЦвУ “благість”.

Водночас Олександр Коваленко нагадав, що «станом на 10 квітня в Україні зафіксовано 17 463 нових випадки коронавірусу».

«І справді, критичної ситуації з поширенням коронавірусу – немає. Просто питання до СБУ, ну або хоча б юристам: заяви митрополита Антонія (Паканича) можна розцінювати як навмисний заклик до порушення карантинних заходів з метою заподіяння масового шкоди здоров’ю громадянам України, аж до їх загибелі? Особисто я вже давно в діях РПЦвУ переглядаю однозначну терористичну і досить успішну діяльність», – підсумував експерт.

За матеріалами: Духовний фронт України

Comments are closed.