На італійському острові Сардинія під час весілля втопився трирічний український хлопчик Антоній Вольський, син місцевого українського православного священника.

Про це повідомляє ТСН.

Родина отця Миколи приїхала разом із ним на весілля. Дитина непомітно для дорослих вийшла із дому і впала у басейн. Лікарі швидкої, які приїхали на виклик, виявилися безсилі.

Стало відомо, що вже зробили розтин тіла хлопчика, але результати поки не оприлюднені. За попередніми даними, дитина впала у басейн й вдарилася головою – там практично не було води.

Це сталось на острові Сардинія, місто Куарту-Сант’Елена, неподалік від Кальярі. Медики, які  приїхали за викликом, вже не змогли нічого зробити. Але поліція не виключає інші причини смерті. Італійські карабін’єрі розпочали розслідування.

Відомо, що батько хлопчика – священник, на віллі з басейном вранці він обвінчав пару. І в цьому будинку священник із своєю дружиною та дітьми залишився на обід.

У церкві “Nostra Signora della speranza” – місці, де збираються у Кальярі усі православні віряни, вже відслужили службу на згадку загиблого українського хлопчика Антонія. “Цей біль дуже важко передати, біль, який ми всі відчуваємо. Ми всі зібралися тут, щоби помолитися, щоби підтримати цю молоду родину”, – розповідає прихожанка церкви.

 

Comments are closed.