У РПЦ вважають, що як вірус прийшов у Росію з-за кордону, так і кампанія проти вакцинації теж оркестрована з-за кордону.

Про це заявив голова відділу зовнішніх церковних зв’язків РПЦ, митрополит Іларіон (Алфєєв) в ефірі телеканалу RT, йдеться на сайті РПЦ.

Алфєєв ще раз наголосив, що вірус – це біологічна зброя.

“Може, він з’явився природним шляхом, можливо, був витік з якоїсь лабораторії, а може, все це було свідомо зроблено для того, щоб обвалити світову економіку. Чи є така ймовірність, нехай нам скажуть експерти.

Проте, очевидно, що вірус прийшов до нас з-за кордону, тобто це закордонний продукт. А вакцина, яку винайшли російські біологи, – це наш вітчизняний продукт, наша відповідь на виклик, який нам кинуто. Вакцина створена для того, щоб захистити людей. Можна припустити, що ті ж самі сили, які вкинули до нас вірус, зацікавлені в тому, щоб пандемія у нас тривала якомога довше, щоб людей померло якомога більше, і саме тому вони дуже активно ведуть антищеплювальну кампанію”, – зазначив ієрарх РПЦ.

Він наголосив, що кампанія проти щеплень ведеться на просторах Інтернету.

“Очевидно, не всі залучені в цю кампанію усвідомлюють, що диригенти антивакцинаційної  кампанії перебувають не у нас в Росії, а за кордоном”, – зазначив Іларіон.

Comments are closed.