Британський священник Тім Г’юїc зашив собі рот – так він висловив протест тому, що тему зміни клімату замовчують ЗМІ, що належать Руперту Мердоку.

Відео процесу було знято в Лондоні поблизу будинку, де розташовано холдинг News Corporation, що належить медіамагнату, інформує РІСУ з посиланням на Korrespondent.net.

“Зашиваю собі рот, аби мати змогу продемонструвати жахливий, жорстокий хаос, який дії Мердока принесли світу, і водночас маю намір символічно зробити видимою цю істину. Сьогодні у всьому світі чимало людей є позбавленими голосу, а вони страждають через надзвичайну кліматичну ситуацію. Науку і правду про клімат приглушено, про тих, хто страждає, не чути й поготів”, – заявив 71-річний Г’юїc.

За словами священника, протягом десятиліть Мердок заперечує, що проблема зміни клімату є, а він у цьому питанні впливає на уряд.

Тож священник став біля News Corporation і тримав плакат із зображенням маріонеток і написом “Лицемір Мердок ляльководить Борисом і Приті” (мова йде про британського прем’єра Бориса Джонсона і главу МВС Приті Пател).

На думку священника, Мердок має постати перед судом за свої злочини проти планети.

До News Corporation відносять газети Wall Street Journal, Times, Sun і New York Post, а також низку супутникових операторів і інформаційне агентство Dow Jones.

Раніше вчені із семи країн заявили, що ситуація із глобальною зміною клімату є близькою до критичної.

Comments are closed.