У Канаді затримали християнського пастора Артура Павловського, який відмовлявся дотримуватися карантинних обмежень через коронавірус COVID-19, називав уряд “представниками комуністичного режиму”, а правоохоронців – “нацистами”.

Про це повідомляє bykvu.com з посиланням на американський телеканал Fox News.

Пастора затримали на злітній смузі, щойно він приземлився в місті Калгарі (Альберта, Канада). У нього відразу забрали всі речі та не дали можливості зв’язатися з родичами. До цього він протягом чотирьох місяців їздив по США. Канадські прикордонники чекали, коли пастор повернеться, аби висунути  йому звинувачення у двох кримінальних справах.

За словами пастора, у канадських прикордонників не було ордера на його затримання і діяли вони незаконно.

До США Павловський їздив та поширював меседж про те, що “західний уряд нагадує комуністичний режим у Польщі, від якого він утік в юнацтві”.

У квітні про Павловського стало відомо, як про пастора, який проводив пасхальні богослужіння, попри заборону влади та введені карантинні обмеження через поширення коронавірусу. Тоді правоохоронці зайшли до його церкви, аби припинити служіння, але Павловський відмовився з ними розмовляти та назвав нацистами, гестапівцями та комуністами.

 

Comments are closed.