Вселенського Патріарха Варфоломія виписали з лікарні й він продовжив програму свого перебування у США. Про це повідомив архієпископ Америки Елпідофор.

“Я радий оголосити всім, що нашого духовного батька, Його Всесвятість щойно виписали з лікарні. Він почувається добре і готовий продовжити свій офіційний Апостольський візит”, – зазначив архієпископ.

Як повідомляла РП, Вселенського Патріарха Варфоломія госпіталізовано до лікарні в Сполучених Штатах. Самопочуття 81-річного лідера православної церкви погіршилося перед тим, як він мав вирушати на службу в Соборі Святої Софії. Причиною в архієпархії назвали «довгий переліт та навантажений графік».

Як йдеться в повідомленні архієпархії Православної Церкви Америки, “Його всесвятість почувається добре. За рекомендацією лікарів, він проведе ніч у лікарні для моніторингу і очікується, що завтра вранці вийде”.

За інформацією orthodoxtimes.com, з лікарнею зв’язався особистий лікар Джо Байдена, який попросив поінформувати про стан здоров’я Вселенського Патріарха та запропонував свої послуги, якщо це необхідно.

Вселенський Патріарх Варфоломій прибув до США з офіційним візитом, який розпочався 23 жовтня і триватиме до 3 листопада 2021 року.

Comments are closed.