У Російській Православній Церкві висловили думку, що кампанію проти вакцинації від COVID-19 просувають з-за кордону люди, які б хотіли повного вимирання росіян.

Про це сказав голова відділу зовнішніх церковних зв’язків РПЦ митрополит Іларіон в ефірі телеканалу “Росія-24”, повідомляє Інтерфакс.

“Ми щодня втрачаємо понад тисячу людей вже протягом багатьох тижнів (…) Ми так можемо поступово втратити все наше населення. Але давайте не забуватимемо про те, що за межами нашої Вітчизни є такі сили, які дуже зацікавлені в тому, щоб ми поступово повимирали і щоб нашу землю можна було забрати. Як казав ще покійний цар-мученик Микола II, бояться нашої величі”, – сказав Іларіон.

“Я глибоко переконаний у тому, що і вірус до нас потрапив не випадково і що ця активна кампанія проти вакцинації, проти QR-кодів, проти будь-яких заходів щодо захисту нашого населення, яка ведеться на просторах інтернету і яка ведеться в телеграм-каналах, ця кампанія теж режисується з-за кордону, і, на жаль, багато наших громадян, можливо, самі того не усвідомлюючи, стають знаряддями в руках цих сил”, – додав митрополит.

Comments are closed.