У московському храмі Христа Спасителя відбудеться концерт «Хіт-парад СРСР». Відповідну афішу заходу знайшли користувачі соцмереж, повідомляє Главком.

«Музика залишається з нами назавжди, минаючи простір і незалежно від модних віянь. Композиціям родом із СРСР властивий особливий шарм. Згадайте пісні Едуарда Хіля, Едіти П’єхи, Мусліма Магомаєва, Йосипа Кобзона та інших артистів естради! Вони мелодійні, ніби виходять від щирого серця, щиро романтичні і завзято веселі. Цього вечора для вас прозвучать найкращі хіти минулої епохи у виконанні учасників арт-проектів «ТенорА XXI століття» та Vegas», – зазначається на сайті події.

Вартість квитків організатори не вказують. На сайті концерту лише є підпис, що квитків у продажу вже нема, однак якщо вказати свої персональні дані та бюджет, на який ви розраховуєте, організатори зв’яжуться з охочими послухати пісні Кобзона та П’єхи.

Відомо, що місце проведення концерту – Зала церковних соборів – входить до комплексу храму Христа Спасителя. Зала прикрашена фресками та мозаїчними панно. Особливою прикрасою майданчика вважають центральну композицію, яка присвячена знаменній події з Нового Завіту: сходу Святого Духа на апостолів.

Comments are closed.