Священик храму святого праведного Іоанна Кронштадтського у Нижньокамську РФ Михайло Зубарєв жорстоко вбив та розчленував свою дружину.

Про це повідомляє російський Telegram-канал Mash, пише Главком.

Повідомляється, що ієрей спочатку зарізав дружину Вікторію, після чого розчленував, а голову жінки сховав у холодильнику, де її знайшли їхні спільні діти. Основна версія поліцейських – вбивство через ревнощі.

Двоє дітей залишилися без матері – 17-річний хлопчик та 8-річна дівчинка. Вони зараз у лікарні, їм надають психологічну допомогу. Зазначається, що ніхто не помічав за сім’єю нічого незвичайного.

У публікації також йдеться, що Зубарєв приховав те, що він стояв на обліку в психоневрологічному диспансері під час переїзду з Мурманської області до Татарстану. Також, за повідомленням керівниці пресслужби Чистопольської єпархії Марини Шмельової, чоловік не служив у храмі з 17 жовтня – йому заборонило керівництво через скарги парафіян.

Причиною заборони стало недбале ставлення до Святих дарів і порушення таїнства богослужінь. Усі публікації із згадкою ієрея Зубарєва із сайту Чистопольської єпархії видалені.

Comments are closed.