Уповноважена з прав дитини президента Росії Марія Львова-Бєлова пішла від чоловіка-священика до олігарха Костянтина Малофєєва.

Про це повідомляє Релігія в Україні з посиланням на російське видання “Верстка”.

У Єкатеринбурзі на Царському хресному ході уповноважена з прав дитини за президента Росії Марія Львова-Бєлова та засновник «Царгорода», православний мільярдер, Костянтин Малофєєв, ймовірно, вперше продемонстрували свої стосунки на публіці. Вони йшли в колоні священнослужителів разом, тримаючись за руки. Пара потрапила на кілька відеороликів, які знімали інші учасники ходи.

Роман повінчаної чиновниці та олігарха став приводом для погіршення стосунків із Патріархом Кирилом, який незадоволений «політичними амбіціями» Малофєєва та прагне віддалити від себе впливового конкурента.

Львова-Бєлова офіційно не оголошувала про розлучення зі своїм чоловіком — священиком Павлом Когельманом, з яким вони одружені та виховують десятьох дітей.

Нагадаємо, що минулого року Міжнародний кримінальний суд видав ордер на арешт Марії Львової-Бєлової, інкримінуючи викрадення українських дітей для їх примусової русифікації. Як відомо, вона “усиновила” українську дитину з Маріуполя, у якої є законні опікуни в Україні.

Comments are closed.