Російський олігарх і власник холдингу «Царгород» Костянтин Малофєєв та уповноважена з прав дитини РФ, колишня дружина священника РПЦ Марія Львова-Бєлова одружилися цими вихідними.

Про це пишуть «Верстка» та Baza, повідомляє Крим. Реалії.

Шлюб, за даними «Верстки», відзначали в елітному підмосковному селищі Deauville. На весіллі, за даними Baza, було понад 100 осіб (а деякі з присутніх прийшли на церемонію в церковних рясах).

Сам захід, за інформацією Baza, коштував Костянтину Малофєєву кілька десятків мільйонів рублів. Майже половина цих грошей пішла на гонорари артистам. Окрім Агутіна, на весіллі виступили Григорій Лепс, Діма Білан та Валерія.

Чиновниця Марія Львова-Бєлова роками створювала свій образ багатодітної матері та захисниці «традиційних цінностей». А Костянтин Малофєєв відомий як прихильник «русского міра», засновник православного телеканалу «Царгород», в ефірі якого, зокрема, виходив фільм про підлітка з Маріуполя, усиновленого Львовою-Бєловою.

Російська уповноважена з прав дитини від початку повномасштабного російського вторгнення в Україну займається вивезенням до Росії українських сиріт. Міжнародний кримінальний суд у зв’язку з цим видав ордер на арешт чиновниці та президента Росії Володимира Путіна.

На двох у Малофєєва та Львовій-Бєловій 12 дітей від минулих шлюбів (у Львової-Бєлової п’ять рідних і п’ять прийомних). Про розлучення Малофєєва з колишньою дружиною стало відомо у 2023 році. Львова-Бєлова офіційно про розлучення із чоловіком-священиком Павлом Когельманом не оголошувала.

Речник ПЦУ, митрополит Євстратій (Зоря) назвав цей шлюб “суцільними фальшем та гниллю, прикритими сусальною позолотою”.

“Оце і є «русскій мір». Російський діяч Малофєєв відомий, як «православний олігарх», спонсор ультраконсервативного пропагандистського медіа «Царьград» та інших подібних проектів «русміра». У 2014 році саме він стояв за бурхливою терористичною діяльністю Стрєлкова-Гіркіна.

Львова-Бєлова – «дитячий омбудсмен РФ», попадя священника РПЦ Кугельмана, з яким виховувала 10 дітей (пʼять з яких – прийомні). Разом з Путіним оголошена у міжнародний розшук та підлягає арешту за співучасть в організації насильної депортації українських дітей до Московії «Православний олігарх» Малофєєв розлучився у 2023 р. Попадя і «захисниця дітей» Львова-Бєлова покинула свою родину без оголошень.

І ось днями вони створили новий шлюб, пишно його відсвяткувавши з Лєпсом, Бєланом, Валєрією та Агутіним.

Не вистачає лише вінчання, звершеного Гундяєвим у зеленому підмосковному капищі на честь «русміра». Для довершення картини. Він же відомого аморального фріка Жиріновского особисто відспівав. Тож було б цілком органічно”, – написав митрополит Євстратій.

 

Comments are closed.