Першого заступника керівника Офісу президента Сергія Трофімова можуть звільнити через незадовільну роботу ОПУ з головами ОДА та провал партії “Слуга народу” на місцевих виборах. Про це повідомляє “Українська правда” з посиланням на джерела в команді президента.

Інший співрозмовник УП в Офісі президента наголошує, що це не єдина причина для звільнення. “Зеленському стало відомо про зловживання Трофімова щодо ДАБІ. Рішення про його звільнення було прийняте ще до місцевих виборів”, – зазначає видання.

Ще одне джерело в ОП зазначило, що “ймовірність звільнення Трофімова висока”, проте розмови щодо цього у них із Зеленським ще не було.

За інформацією ZN.UA, невдоволення результатами місцевих виборів Володимир Зеленський вирішив висловити відставкою першого заступника голови Офісу президента Сергія Трофімова. Якщо це рішення залишиться в силі, то ним будуть дуже засмучені в Державній архітектурно-будівельній інспекції та в керівництві УПЦ МП. А зрадіє цьому глава Офісу президента Андрій Єрмак, який давно прагнув позбутися Трофімова і почати кадрове оновлення Офісу глови держави.

Очікується, що в разі, якщо проект указу щодо відставки Трофімова буде підписаний і оприлюднений, то регіональною кадровою політикою займеться Кирило Тимошенко.

25 жовтня в Україні відбулися місцеві вибори, на яких, згідно з екзит-полами, партія “Слуга народу” провалилася практично по всій Україні.

Як раніше писала РП, 18 жовтня очільнику РПЦ в Україні (УПЦ МП) митрополиту Онуфрію у Свято-Пантелеймонівському жіночому монастирі у Феофанії прислужував перший заступник керівника Офісу президента України Сергій Трофімов.

Comments are closed.