У Томській області співробітники поліції зіткнулися з полтергейстом і звернулися за допомогою до священиків. Про це повідомляє сайт  tvtomsk.ru

За інформацією мешканців, вони змушені були викликати поліцію, представників адміністрації та церкви, так як не могли пояснити і впоратися з тим, що відбувається. У будинку, за їхніми словами, літають книги, столові прилади (в тому числі, ножі), падають меблі.

“Під час перебування співробітників поліції за вказаною адресою – в спальній кімнаті впала шафа в безпосередній близькості від співробітника поліції, після з полиці випали книги, з кімнати, в якій ніхто не перебував, вилетіла палиця. Раціонального пояснення вказаних подій не знайшлося”, – йдеться в рапорті поліції після відвідування квартири.

Також в рапорті зазначається, що після події на місце були викликані місцеві священики, які провели в квартирі обряд, а один з них навіть залишився ночувати в даному будинку.

«Священнослужитель з Колпашевском єпархії приїздив до цієї сім’ї, поговорив з дитиною, з батьками, помолився. Він також був свідком усіх тих речей, які описані в рапорті. Після приїзду священика так званий полтергейст трохи вщух, але потім ці явища продовжилися знову», – розповів пізніше секретар Колпашевском єпархії, ієромонах Симеон Койнов.

Як зазначають правоохоронці, родина Жуковив характеризується добре. Під опікою у них знаходиться 13-річна дитина. Хлопчик зараз залишився жити у родичів, тому що боїться повертатися додому.

Comments are closed.