Відома ігуменя Серафима (Шевчик), голова Синодального відділу «Церква і культура» УПЦ МП, настоятелька Одеського Архангело-Михайлівського жіночого монастиря літала до Москви напередодні виборів президента Росії. Відповідну інформацію розмістив у мережі Facebook користувач Сергій Стерненко.

“Член історико-топонімічної комісії міської ради м. Одеси ігуменя Серафима Надія Шевчик з Московського Патріархату літала до Москви напередодні «виборів» Путіна”, – написав він, прикріпивши відповідні фото з аеропортів Одеси та Мінська.

Фотографії зроблені 17 березня.

“Перше — аеропорт Одеси перед посадкою в літак на Мінськ. Друге — під час пересадки на рейс до Москви в столиці Білорусі, – пише Сергій Стерненко. – Але, звісно ж, МП не співпрацює з спецслужбами мордора. Як і окремі представники міської влади Одеси. Це просто такі співпадіння. Серафима, до речі — одна з тих, хто разом з комуністом Кісловським готувала скандальний проект рішення по скасуванню декомунізації вулиць міста. Колишня регіоналка. Допомагає возити до Москви дітей з «екскурсіями».

Він заявляє, що фото візитів до РФ відомої монахині УПЦ МП  публікує вже не вперше.

“Особисто у мене і не тільки питань щодо неї є дуже багато. Погано, що цими питаннями не задаються наші спецслужби”, – завершив він.

[cmsmasters_row data_shortcode_id=”kaqj4whp78″ data_padding_bottom_mobile_v=”0″ data_padding_top_mobile_v=”0″ data_padding_bottom_mobile_h=”0″ data_padding_top_mobile_h=”0″ data_padding_bottom_tablet=”0″ data_padding_top_tablet=”0″ data_padding_bottom_laptop=”0″ data_padding_top_laptop=”0″ data_padding_bottom=”50″ data_padding_top=”0″ data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_bg_size=”cover” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_position=”top center” data_color=”default” data_bot_style=”default” data_top_style=”default” data_padding_right=”3″ data_padding_left=”3″ data_width=”boxed”][cmsmasters_column data_width=”1/1″ data_shortcode_id=”9gunkjmaf8″ data_animation_delay=”0″ data_border_style=”default” data_bg_size=”cover” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_position=”top center”][cmsmasters_html shortcode_id=”u6017t5gj”]PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmZhY2Vib29rLmNvbS9wbHVnaW5zL3Bvc3QucGhwP2hyZWY9aHR0cHMlM0ElMkYlMkZ3d3cuZmFjZWJvb2suY29tJTJGc3Rlcm5lbmtvJTJGcG9zdHMlMkYyMTA1NDA4MDA5NzM1NTM3JndpZHRoPTUwMCIgd2lkdGg9IjUwMCIgaGVpZ2h0PSI1MTAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6bm9uZTtvdmVyZmxvdzpoaWRkZW4iIHNjcm9sbGluZz0ibm8iIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd1RyYW5zcGFyZW5jeT0idHJ1ZSI+PC9pZnJhbWU+[/cmsmasters_html][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row]

Раніше ігуменя Серафима заявляла, “у трагічних подіях, що сталися 2 травня в Одесі на Куликовому полі, винні обидві сторони конфлікту”.

Comments are closed.