У Великодню ніч з 7 на 8 квітня до охорони громадського порядку та безпеки громадян будуть залучені 21,6 тисячі правоохоронців. Про це заявив перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий, повідомляє УНІАН з посиланням на Департамент комунікації МВС України.

“У святкову ніч до охорони громадського порядку та безпеки громадян будуть залучені 21,6 тисячі правоохоронців. Серед них – тисяча військовослужбовці Національної гвардії”, – заявив Яровий. “У святкових заходах візьмуть участь майже 9 млн громадян. Численні заходи очікуються у Львівській області, Дніпропетровській, Харківській та Одеській областях”, – додав він.

За його словами, поліція вже провела обстеження майже 6,9 тис. культових споруд. Разом з тим, з 7 по 9 квітня для забезпечення оперативного реагування на надзвичайні ситуації рятувальники залучать майже 14 тис. чол. особового складу та 3,9 тис. одиниць спецтехніки. В

одночас, перший заступник міністра внутрішніх справ повідомив, що правоохоронці вже ведуть підготовку до забезпечення безпеки на поминальні дні 15-17 квітня, участь в яких візьмуть майже 4 млн осіб. У ці дні залучать понад 14 тис. поліцейських і 1 тис. нацгвардійців.

Comments are closed.