«Ми повинні завжди пам’ятати, що всі діти — це благословення від нашого Творця, вони — джерело незрівнянної радості й майбутнє нашого народу». Ці слова містяться у документі за підписом президента США Дональда Трампа, що був оприлюднений 29 березня 2018 року, інформує CREDO.

Цим документом у США установлено, що місяць квітень — це Місяць протидії використанню дітей. У вступі до документу президент нагадав, що «кожна дитина це цінний і неповторний дар», та закликав співвітчизників долучитися до «шляхетної справи» захисту дітей.

«Ми повинні завжди пам’ятати, що всі діти є благословенням від нашого Творця. Від зачаття вони обдаровані цінністю, метою та гідністю людини. Вони — джерело незрівнянної радості і представляють майбутнє нашого народу. Тому ми маємо громадянський і моральний обов’язок допомогти кожній дитині пізнати дитинство, вільне від зловживань і поганого ставлення, провадячи їх до майбутнього, сповненого обітниць і надій», — написав очільник Сполучених Штатів, відомий своїми виступами на захист життя і підтримкою ініціатив pro-life.

Дональд Трамп пояснив: ця ініціатива має на меті нагадати американцям, що кожна дитина заслуговує на прийняття і безумовну любов. При цьому він звернув увагу, що, за статистикою, аж ¼ дітей зазнає кривд або занедбання в різних варіантах.

У своєму документі Трамп також заохотив до більшої чутливості до потребі кривд дітей, а також висловив вдячність за роботу волонтерам та всім організаціям, які підтримують наймолодше покоління.

Портал pro-life lifenews.com нагадує, що це вже черговий виступ президента США на захист людського життя від зачаття. Наприклад, Департамент охорони здоров’я США оголосив у жовтні 2017 року стратегічний план, у якому вперше визнано, що людське життя починається в момент зачаття.

Comments are closed.